Om S-Craft

Hva er S-Craft?
S-Craft er en liten nettbutikk som drives hjemmefra. Her finner du alt du trenger til kortlaging; stempler og dies, blekk, papir, foil, embellishment, diverse utstyr og mye mer. Lawn Fawn, Mama Elephant, Deco Foil og Tim Holtz er de mest populære produsentene i butikken, i tillegg finner du merker som Ranger, Heidi Swapp, Nuvo, Hero Arts og enda flere. I nettbutikken finner du også ferdige kortprosjekter.

S-Craft har også en blogg hvor du finner fremgangsmåte på kortprosjekter, innlegg fra gjestebloggere, samt teknikker, sammenligninger og tips.

Hvem står bak S-Craft?
Mitt navn er Silje og det er altså jeg som driver S-Craft. Jeg er 31 år og er født og oppvokst på Otta, en liten by i vakre Gudbrandsdalen. I studentårene mine bodde jeg fem år i Trondheim hvor jeg studerte både Grafisk Design og Reiselivslede
lse. I 2014 flyttet jeg hjem til dalen hvor jeg nå er bosatt med samboer, Oliver på 3 år og katten vår Ludvig. 

Hvordan ble S-Craft til?
Jeg husker jeg fikk boken "Kort - lag dem selv" av mamma da jeg var tenåring og jeg begynte så smått å samle papir, klistermerker og diverse pynt i en skoeske. Skoesken ble tatt frem av og til, men støvet til slutt dessverre bare ned. Jeg prøvde innimellom, men fikk liksom ikke til. Da jeg og samboeren kjøpte vår første leilighet fikk jeg mulighet til å ha mitt eget hobbyrom og bestemte meg for at nå skulle jeg ta opp igjen kortlagingen for alvor. Julen 2014 fikk jeg Cuttlebug av samboeren og det var dette som virkelig satte i gang hobbyen for fullt. Jeg investerte i masse utstyr og ønsket meg alltid til både bursdag og jul. Ideen om å starte nettbutikk kom egentlig helt ut av det blå, det var bare noe jeg hadde lyst til å prøve. Jeg satte dermed i gang prosessen uten at jeg hadde peiling på hva jeg gikk til. I løpet av kort tid ble hobby til jobb og nettbutikken åpnet 4. mars 2016. 

Jeg angrer ikke et sekund! Det å drive nettbutikk er så utrolig spennende og lærerrikt, men også utfordrende og krevende. Jeg lærer nye ting hele tiden og det er så gøy! Det beste med å drive nettbutikken er jo at jeg får jobbe masse med hobbyen min som jeg elsker, og ikke minst alle dere flotte mennesker jeg blir kjent med.